Nieuwe verlichting van Terzani

Onze collectie verlichting is onlangs uitgebreid met een aantal nieuwe lampen van het Italiaanse designmerk Terzani.

Terzani herdefinieert de manier waarop luxe verlichting wordt ontworpen en geproduceerd. Door te experimenteren met nieuwe productiemethoden en vooruitstrevende ideeën, is het befaamd geworden om ontwerpen die vormgeving, licht, schaduw en beweging gebruiken om ruimtes opnieuw vorm te geven.

Deze handgemaakte producten bevinden zich op het snijvlak van kunst, luxe en design. Met respect voor Terzani's ambachtelijke traditie wordt elke "verlichtingssculptuur" volgens traditionele methoden voor het verwerken van glas en metaal gemaakt en wordt er individuele aandacht besteedt aan elk detail.

 

Argent, glinsterende wolk

Argent bestaat uit metalen schijven die zorgvuldig met de hand zijn gevormd door Terzani-ambachtslieden in clusters. Eenmaal verlicht, stralen de meerdere, schuine oppervlakken van de schijven een zachte, glinsterende gloed uit.

 

Doodle, design uit de losse hand

Doodle is uniek, elke hanger is handgemaakt door ambachtslieden en lijkt willekeurig te zijn vormgegeven. 

 

I lucci Argentati

I Lucci Argentati doet denken aan een school vissen die door zoet water dartelen en creëert een betoverende lichtervaring. Sets van slanke elementen vormen samen een prachtige hanger met dunne insnijdingen langs de onderkant en creëren een ingetogen, rustige schoonheid van licht.