Mijn account Mijn verlanglijstje Klantenservice
Shopping cart is empty.


Uittip waar uw interieur van opknapt: Dagje Interieur Paauwe in Zeeland

Wie meer wil met zijn interieur begint bij Paauwe, Midden in het toeristische hart van Zeeland. Maak er een dagje uit van en geniet onderweg van al het moois dat onze kustprovincie te bieden heeft. 

Ontdek op onze menukaart wat Schouwen Duiveland te bieden heeft

Eenmaal gearriveerd parkeert u gratis voor de deur en ontdekt u een van de mooiste collecties van Nederland.

Na uw bezoek aan Paauwe is er een ware menukaart aan leuke activiteiten om de dag compleet te maken. Of het nu culinair, historisch, strand of kids moet zijn: er valt genoeg te beleven in onze regio. Ontdek hieronder meer over onze partners / uittips en mocht u van plan zijn hier naar toe te gaan, vraag in onze showroom even naar de menukaart zodat wij u misschien een extraatje kunnen bieden.
Onze Partners

Kids: Welkom bij Deltapark Neeltje Jans

Kom naar Zeeland, genieten van zeedieren, spetterende attracties en de Deltawerken! Neeltje Jans is een toplocatie midden in de zee, omgeven door prachtige Zeeuwse natuur....

Lees meer >

Strand: Perry's Beach club

In een Noord-Afrikaanse sfeer uw vrije tijd besteden met gastvrijheid ten top? Bij het haardvuur op de lounge-seats of gezellig aan de bar… Drinken, eten en relaxen? Mooi , daar zijn wij nou zo goed in. ...

Lees meer >

Culinair: Brasserie de Vierbannen

Brasserie de Vierbannen: welkom
Dat bent u, dat voelt u! Vanaf het moment dat u Brasserie De Vierbannen binnenstapt. Alles is bedacht, bedoeld en ingericht om u te omarmen met goede zorgen en vriendelijke gastvrijheid. En, om u te verrassen met de mooiste, meeste pure producten die Zeeland biedt. ...


Lees meer >

Cultuur: Galerie Belles Artes

Galerie Bellas Artes is gevestigd in een karakteristieke boerderij uit 1879 op het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. In het wagenhuis en authentieke stal van de landbouwschuur wordt figuratieve en abstracte kunst gepresenteerd van gerenommeerde hedendaagse kunstenaars.
...


Lees meer >

Historie: De diverse Musea van Schouwen Duiveland

De rijke historie van Schouwen Duiveland is in diverse musea terug te vinden met allerlei onderwerpen. Voor u verzameld op een overzichtelijke site.
Wat gaat u eerst doen?...


Lees meer >

Geweldige aanbieding


Heeft u vragen of advies nodig op het gebied van interieur?

Stel direct uw vraag aan een van onze adviseurs via de live chat!
Heeft u vragen of advies nodig op het gebied van interieur? Stel direct uw vraag aan een van onze adviseurs via de live chat!